12 jaar ervaring


Wij zijn een bedrijf met 12 jaar traditie en ervaring. Tot 2006 hadden we te maken met zowel het interieurontwerp als de verkoop van meubels van andere fabrikanten. Om echter tegemoet te komen aan het groeiende aantal klanten en hun behoeften, lanceerden we in 2006 onze eigen meubelproductie op basis van onze eigen projecten en individuele ideeën van onze klanten.

Meubeldesign is onze passie. Het bedrijf heeft uitgebreide ervaring en is gespecialiseerd in de uitvoering van individuele projecten. We hebben een uitgebreid machinepark, waardoor we zelfs ongebruikelijke uitdagingen kunnen aangaan. We volgen de nieuwste trends in meubilair voortdurend, we werken samen met vele architecten en interieurontwerpers, in een poging hun visies werkelijkheid te maken.

We bereiden ruimtelijke visualisatie voor elk project om het uiteindelijke effect van de order op de meest reële manier te presenteren. We moedigen samenwerking aan. Neem telefonisch contact met ons op voor het regelen van een meting, een offerte of als u vragen heeft. Wij bieden professioneel advies, transport en professionele montage van meubels. Wij zijn in staat om de installatie uit te voeren voor elk type van de kamer, we hebben een groot aanbod van profielen grenzen, we komen bij de klant met samples van fronten, werkbladen, handgrepen en catalogs om de selectie voor de meest besluiteloos klant te vergemakkelijken. We bieden onze hulp en advies over de keuze van materialen en modellen.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze meubels uniek, solide, functioneel en esthetisch zijn. Wij zorgen voor uitgebreide service en professioneel advies tijdens de uitvoering van elke bestelling. Klanten prijzen ons voor concurrerende prijzen, snelle levertijden en een uitgebreid dienstenpakket. We realiseren individuele bestellingen en projecten voor hotels, kantoren en restaurants. We maken de afmeting van keukenmeubelen voor de slaapkamer, woonkamer, badkamer, tafels, kasten, kledingkast, commode en ongewone gebouw.

We hebben een hele reeks natuurstenen en veel soorten hout. In ons bedrijf, richten we ons vooral op de duurzaamheid van de meubels, daarom voor de productie gebruiken wij alleen hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken (Blum, Hettich, Peka, Sevrroll, Laguna, Bimak, Egger, KRONOPOL, Kronospan, Commander). Het belangrijkste doel is om het product van de hoogste kwaliteit te garanderen tegen een betaalbare prijs en om de deadline (tot 4 weken) te halen.

Ons bedrijf is ook een van de sponsors van de Mijnbouwwet voetbalteam TS RŚLG Katowice en een partner in het goede doel toernooi georganiseerd door de Silezische Mining League.

 

We garanderen onze klanten:

Leuke service en vriendelijke sfeer
Professionele technische ondersteuning van het begin tot het einde van het project
Garantie en na de garantie service

 

Copyright AllPol 2018 - created by Davecomputers