Weet jij niet hoe je jouw appartement moet inrichten?

We weten het!

Het is eenvoudiger dan je denkt. Nog eenvoudiger dan staan in de file om de meubelzaak te bereiken en kant-en-klare meubels te kopen, die dan in elkaar moeten worden gezet, en die vaak niet perfect passen of aangepast moeten worden.

 

Slechts één telefoontje van u en twee stappen gerealiseerd samen met ons volstaan om te beginnen.

 

Maak je geen zorgen, uw deelname aan het hele project is vrijwillig. Maar samen met u kunnen we al uw behoeften begrijpen en alles in de kleinste details verfijnen. Zelfs zonder uw deelname aan het project garanderen wij tevredenheid over het eindresultaat.

 
1: Ontwerp

 

Samen met u bereiden we de hoofdlijnen van het project voor. Nadat u de prijs en voorwaarden van het contract hebt aanvaard, bereiden we een professioneel project voor. Daarna vragen wij u om nog eens elk deel van het project apart te accepteren.

 

We gebruiken dubbele controle in elke fase van het project om fouten of mogelijke misverstanden op grote schaal van het project te voorkomen.

2: Uitvoering

 

Wanneer het finaal project klaar is, gaan we verder met de implementatie ervan. Ook hier doen we niet alles tegelijk, maar één element na een andre, in tegelijkertijd controlerend de juistheid van de uitvoering en plaatsing van alle onderdelen.


Op deze manier handhaven wij niet alleen de orde op onze werkplek en tegelijkertijd in uw huis, maar ook in de beginfase van de samenwerking, bevestigen wij onze professionaliteit.

Onze suggesties

Hieronder presenteren we een fotogalerij met meubels die door ons zijn gemaakt. Voor meer gedetailleerde informatie, bezoek onze afdeling Portfolio.

Copyright by AllPol 2018 - created by Davecomputers