Oktober 2018, Deurne

Onze laatste realisatie. Keuken op maat, ontworpen voor de behoeften van een jong koppel dat nog geen kinderen heeft. Het project moest een laag budget aannemen met jarenlange gelijktijdige kwaliteit en duurzaamheid.

Open de galerij
Oktober 2018, Wommelgem

Woonkamermeubilair. De tafel en stoelen werden ook gedeeld met de klant ontworpen en gemaakt door ons. Nadruk op het comfort van stoelen, evenals het gebruik van de juiste kwaliteit van de huid garanderen tevredenheid over het gebruik gedurende vele jaren.

Open de galerij
September 2018, Turnhout

In dit geval gebruikten we perfect een van de muren van een niet erg grote woonkamer. Dankzij onze kast hebben onze klanten veel ruimte gekregen door nieuw gecreëerd plaatsen te gebruiken om dingen te verbergen die eerder overal in huis waren geplaatst.

Open de galerij
September 2018, Halle

Deze keer de keuken met apparatuur strikt op maat. Samen met de klant hebben we de vele merken en modellen van keukenapparatuur grondig geanalyseerd. Onze jarenlange ervaring helpt bij het kiezen van een vaatwasser die echt gaat wassen en een oven die een mooie en lekkere cake gaat bakken.

Open de galerij
Augustus 2017, Merksem

Een andere keuken op het eiland, samen met verlaagd plafond en verlichting door ons gerealiseerd. Een grote werkruimte van het eiland, evenals kasten, schappen en stopcontacten eromheen zorgen voor een comfortabele bereiding van maaltijden, zelfs voor grote huisfeesten.

Open de galerij
October 2018, Antwerpen

Stijlvol maar betaalbaar meubilair voor de woonkamer. Ze maakten de kamer ruim, modern en gemakkelijk schoon te maken. De kleur van de muren en de opstelling van het licht is ook van onze realisatie. Ze maken de kamer gezellig en warm, zelfs als deze nog niet volledig ingericht is.

Open de galerij

Copyright All Pol 2018 - created by Davecomputers